Blog

Zamárdi Strand Fesztivál

Oszd meg ismerőseiddel!

A Zamárdi Strand Fesztivál Magyarország egyik legnépszerűbb és legnagyobb zenei fesztiválja, mely minden évben Zamárdiban kerül megrendezésre. Az esemény három napos programja során több színpadon számos hazai és külföldi előadó lép fel, így garantált a fergeteges hangulat.

A Zamárdi Strand Fesztivál 1987-ben indult útjára és azóta minden évben nagy sikert arat. A rendezvénynek a Balaton partján található, több mint egy kilométer hosszú Zamárdi szabadstrand ad otthont. Az eseményt általában augusztus végén, a nyári vakáció utolsó hétvégéjén rendezik meg.

A Zamárdi Strand Fesztivál egyedülálló atmoszféráját nem csak a színvonalas zenei programok, hanem az extrém sportok, a strandröplabda-tornák, a gasztronómiai és kulturális kínálat és a többi számos szórakoztató program teszi teljessé. Az eseményen több színpadon különböző stílusú zenék szólnak, így a látogatók bármelyik színpad előtt megállva élvezhetik a zenei kavalkádot.

Az eseményre több tízezer látogató érkezik minden évben, így a szálláshelyek gyorsan telnek. A Zamárdi Strand Fesztivál látogatóinak érdemes időben szállást foglalniuk a környéken, így biztosan nem maradnak le az eseményről.

A Zamárdi Strand Fesztivál szervezői minden évben nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra és a környezetvédelemre is. A fesztivál területén található a bővített egészségügyi és biztonsági szolgálat, valamint a hulladékgyűjtők és -szelektálók, hogy minél kevesebb környezeti károsodást okozzanak.

Szállásfoglalás Magyarországon(Új böngésző lapon nyílik)

Olcsó Balatoni szállás

Összességében a Zamárdi Strand Fesztivál Magyarország egyik legjobb és legnagyobb zenei fesztiválja, amely minden évben garantáltan felrázza az egész Balaton-partot. Ha szeretnél egy fergeteges hétvégét eltölteni a Balatonnál, érdemes ellátogatnod erre az eseményre.

https://www.balcsi-apartman.hu/tag/zamardi/

Oszd meg ismerőseiddel!
'Fel a tetejéhez' gomb