AlsóörsBalatonfüredBalatonkeneseBlog

Olcsó szállás Balaton északi part

Oszd meg ismerőseiddel!

Ha tervezel egy nyaralást a Balaton északi partján, akkor számos olcsó szállási lehetőség közül választhatsz. Olcsó szállás Balaton északi part. A Balaton egyik legnépszerűbb üdülőhelye, és ezért sokan úgy gondolják, hogy csak drága szállodák és apartmanok állnak rendelkezésre. Azonban, ha tudod, hol kell keresni, akkor biztosan találsz egy jó ár-érték arányú szállást.

A Balaton északi partján található szállások árai változóak, és sok tényező befolyásolja az árakat, például a szezon időpontja, a szállás típusa és a szolgáltatások minősége. Az alábbiakban néhány olcsó szállási lehetőséget mutatunk be, amelyek érdekesek lehetnek azok számára, akik szeretnének pénzt takarítani a szállásköltségeken.

Wellness hotelek olcsón

Olcsó szállás Balaton déli part

Olcsó Balatoni magánszállások

Kempingek: A Balaton északi partján számos kemping található, amelyek lehetővé teszik, hogy olcsón élvezd a Balaton partját. A kempingekben általában sátrat, lakókocsit vagy mobilházat bérelhetsz. Az árak szezonon kívül alacsonyabbak lehetnek, és általában tartalmazzák az áram- és vízdíjat is.

Vendégházak: A Balaton északi partján számos vendégház található, amelyek olcsóbbak lehetnek, mint a szállodák vagy az apartmanok. A vendégházak általában kisebbek és hangulatosabbak, mint a nagyobb szállodák, és gyakran nagyszerű helyen találhatók. A szolgáltatások általában korlátozottak, de a szállás árai olcsóbbak lehetnek.

Apartmanok: Az apartmanok árai változóak, de az általános tapasztalat az, hogy általában olcsóbbak, mint a szállodák. Az apartmanok lehetnek nagyobbak, mint a szállodai szobák, és általában van konyhájuk is, így spórolhatsz a vacsoraköltségen. Az apartmanok árai változóak lehetnek, de a szezonon kívüli időszakban általában olcsóbbak.

Szobák kiadók: Az utóbbi években a szobák kiadói is egyre népszerűbbé váltak. Ez egy jó lehetőség, ha egy kicsit olcsóbb szállást keresel.

  Angela Apartman Balatonfüred

  Angéla Ház Balatonberény

  Angele Pihenőház Balatonszárszó

  Angyal ház Abádszalók

  Angyalház Apartman Tapolca

  Angyali Sziget Nomád Idill Faház Ráckeve

  Ani Camping Szántód

  Ani House Üdülőház Balatonmáriafürdő

  Oszd meg ismerőseiddel!
  'Fel a tetejéhez' gomb