Blog

Kiadó kertes ház magánszemélytől

Oszd meg ismerőseiddel!

Ha nyaralásunk alatt szeretnénk kicsit otthonosabb környezetben eltölteni az időt, és nem szeretnénk hotelt vagy apartmant bérelni, akkor érdemes lehet kiadó kertes házat választanunk. Kiadó kertes ház magánszemélytől. Amennyiben pedig magánszemélytől béreljük, további előnyöket élvezhetünk. Az alábbiakban összegyűjtöttük ezeket az előnyöket.

További kertes házak ide kattintva

Személyesebb élmény Ha egy magánszemélytől bérelünk kiadó kertes házat, akkor sokkal személyesebb élményben lehet részünk. A tulajdonos általában több figyelmet fordít a vendégeire, és a vendéglátás egy barátságosabb, családiasabb formáját élhetjük át. Emellett a tulajdonosok gyakran személyre szabják a szolgáltatásokat, és rugalmasabbak a vendégek igényeihez való alkalmazkodásban.

Kényelem és privát szféra A kertes házak általában sokkal nagyobb helyet biztosítanak, mint egy apartman vagy szálloda. Emellett általában a kert, terasz vagy medence is csak a mi használatunkra áll rendelkezésre, így sokkal magasabb szintű privát szférát élvezhetünk. A kertes házakban általában teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba is található, így a kényelmes és otthonos élmény garantált.

Jobb ár-érték arány A kertes házak bérlése általában sokkal jobb ár-érték arányt kínál, mint egy szálloda vagy apartman bérlése. Emellett a magánszemélyektől bérelt kertes házaknál gyakran lehet alkudni az áron, és a hosszabb távú bérlésre vonatkozó kedvezmények is jelentős összegeket takaríthatnak meg számunkra.

Rugalmasabb feltételek Ha magánszemélytől béreljük a kertes házat, akkor általában sokkal rugalmasabb feltételeket kaphatunk, mint egy szálloda vagy apartman esetében. Például az érkezés és távozás időpontja általában rugalmasabb, és a tulajdonosoknak nincs szigorúbb előírása a szálláshely használatával kapcsolatban.

  Ancient Vendégház Vonyarcvashegy

  Ancsi Apartmanház Balatonlelle

  Ancsi-Lak Tapolca

  Andi Apartman Balatonszemes

  Andi Apartman Siófok

  András Apartmanház A Poroszló***

  András Vendégház Tihany

  Andrea Apartman Balatonalmádi

  Oszd meg ismerőseiddel!
  'Fel a tetejéhez' gomb