Blog

Eldugott romantikus szállások Magyarországon

Oszd meg ismerőseiddel!

Ha az eldugott és romantikus szállások mellett keresünk olyan látnivalókat is, amelyek igazán romantikus hangulatot árasztanak, akkor az alábbi helyeket mindenképpen érdemes felkeresni Magyarországon. Eldugott romantikus szállások Magyarországon.

  1. Tihanyi-félsziget A Tihanyi-félsziget a Balaton egyik legszebb része, és igazán romantikus hangulatot áraszt. A félszigeten található a Tihanyi-félsziget Nemzeti Park, amelyben csodálatos kilátásokat és romantikus sétákat tehetünk. A félszigetet érdemes meglátogatni naplementekor is, amikor a Nap lassan belemerül a Balatonba, és csodálatos színekkel festi be az eget.
  2. Hollókő Hollókő egy varázslatos kis falu, amely a világörökség része. A falu nagyon jól megőrizte a hagyományos magyar építészeti stílust, és igazi romantikus hangulatot áraszt. A falu környékén csodálatos erdők és hegyek találhatóak, amelyek szintén kiváló lehetőséget biztosítanak a romantikus sétákhoz.
  3. Szentendre Szentendre egy hangulatos kisváros Budapesttől nem messze, amely igazán romantikus hangulatot áraszt. A városban csodálatos utcákat, hangulatos kávézókat és kis boltokat találunk, amelyek kiváló helyszínt biztosítanak egy romantikus séta vagy vacsora számára. A városban emellett számos művészeti galéria és múzeum is található, amelyek kiváló lehetőséget biztosítanak egy kulturális élményre.
  4. Fertő-tó A Fertő-tó az ország egyik legnagyobb tava, amely határon átnyúlóan, Ausztriában és Magyarországon található. A tó környékén csodálatos természeti környezet található, amely ideális helyszínt biztosít egy romantikus sétához, kerékpározáshoz vagy akár hajókázáshoz is. A környék emellett számos romantikus kastélyt és várromot is rejt, amelyek szintén kiváló látnivalók.
  5. Badacsony Badacsony egy kisváros a Balaton északi partján, amely igazán romantikus hangulatot áraszt. A városban számos szőlőültetvény található, amelyek a borok szerelmeseinek kiváló lehetőség romantikázni.

Szállásfoglalás Magyarországon

Szép szálláshelyek Magyarországon

Anna Nyaralóház Balatonfüred

Anna Panzió & Wellness Siófok****

Anna Vendégház Bodajk

Anna Vendégház és Rendezvényterem Hajdúnánás

Anna Vendégház Hévíz

Anna Vendégház Keszthely

Anna Vendégház Nyíregyháza

Anna Vendégház Szilvásvárad

Anna Vendégház Tihany

Anna Vendégház Zamárdi

Oszd meg ismerőseiddel!
'Fel a tetejéhez' gomb