Ezt megosztom, mert érdekes lehet másoknak is:

Fortuna Vendégház, Balatonmáriafürdő

https://www.facebook.com/Fortuna-Vend%C3%A9gh%C3%A1z-104111065095620/

(20) 447 5969
Balatonmáriafürdőn Vendégház kiadó, saját udvarral, kocsibeállóval, 5 szoba maximum 13 részére. Minden szobából közvetlen nyílik a fürdőszoba és toalett. A vendégház saját felszerelt konyhával és étkező-nappalival rendelkezik. Az udvaron pergola és bográcsozó található.

A balatonmáriafürdői hajóállomásról kerékpáros barát hajójáratok indulnak Balatongyörök, Balatonmáriafürdő, Szigliget és Badacsony kikötői között.

A menetrendszerinti járatok május elejétől október elejéig járnak, melyekről részletesen tájékozódhat a balatonihajozas.hu oldalon.

TÚRAKIKÖTŐ: BALATONMÁRIAFÜRDŐ
BALATONMÁRIAFÜRDŐI TÚRA VITORLÁS SE

BAHART kikötői háromszöggel rendelkező vendégek számára
a kikötés díjmentes!


Bejelentkezés minden esetben előzetesen szükséges, a korlátozott  számú vendéghelyek miatt!

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Túravitorlás Egyesület balatonmáriai kikötője. A kétmolós kikötőt 1969-ban helyezték üzembe.Tájolása: ÉK. A TVE közforgalmú saját kezelésű vitorláskikötőjében a 78 kikötőhelyből 5 cölöpös kikötőhelyet tartanak fent a vendég számára a csatorna keleti oldalán a személyhajó kikötőtől délre. A hajók a rövid stégek mellett a partra merőlegesen köthetnek ki. A híd alatt csak csónakok tudnak áthajózni.

 

 

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Bejelentkezés

Regisztrál

Jelszó visszaállítása

Írja be a Felhaszálói nevet és az emailjét, egy linket fogunk küldeni az új jelszó létrehozásához