Ezt megosztom, mert érdekes lehet másoknak is:

Emeleti erkélyes 2 szobás apartman, Balatongyörök

2 szoba, teakonyha, fürdőszoba, erkély.
hűtő, mikró, főzés villanyrezsóval.
Részletek, információ, szállásfoglalás:
+36 70 70 36117
Balatongyörök

Változó időtartam · Más árak: elő, és fűtés szezonban
Családi Apartman házunk a Balaton egyik legcsodálatosabb részén, Balatongyörökön, gyönyörű zöld környezetben található. 2, 3, 4 és 5 ágyas apartmanjaink vannak; tusoló tálcás fürdőszoba, felszerelt teakonyha, hűtő, mikró, TV. Emeleten klíma. Bográcsozás sütögetés. Svédmasszázs, BEMER terápia! Ingyenesen wifi, parkolás.
Minden apartmanban van TV Es díjmentes wifi Az udvar hatalmas tujákkal van körbekerítve, ahol grillezők, napozóágyak és hinták találhatóak. Az apartmanház udvaran ingyenes parkolást biztosítunk.
Bővebben és a szabad időpontokról kérem, érdeklődjön telefonon. +36 70 70 36117

Balatoni Nyaralás – balatoni szállás, családi apartmanházunkban. Svéd Egészségprogram, Svéd masszázs, BEMER érterápia. Minden évszakban fogadjuk vendégeinket! Kirándulás! Mini festménygaléria és könyvtár egy helyen.

Pihenjen nálunk, mint egy kis mini gyógyszállóban!
Az ismeretek és saját pozitív tapasztalataink birtokában is úgy döntöttünk, hogy bővítjük szolgáltatásainkat a BEMER érterápiával, relaxáló svéd masszázzsal, talpmasszázzsal és különböző Egészségprogramokkal!
Továbbá nem csak minőségben, de mennyiségben is, mivel fűthető apartmanjaink vannak, ezért nem csak a nyári szezonban, de az év teljes időszakára vonatkozóan is ki tudjuk terjeszteni a vendégfogadást.
Ezekkel a terápiákkal összekötve a pihenést, vendégeink egészségesebb, hatékonyabb állapotban térhetnek haza otthonaikba, feltöltődve, így nem csak boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, de egészségesebbek is lehetnek.
Ismerje meg és használja a BEMER érterápiát, naponta kétszer. A BEMER érterápia nem mágnes terápia! A BEMER terápia hivatalosan egy orvostechnikai segédeszközzel, amellyel fizikai érterápia végezhető. A legkisebb erek pumpáló mozgását segíti, a sejtek oxigén ellátásának javulását a hajszálér keringés javításával éri el. Kiegészítő terápiaként is alkalmazható, de önálló kezelésként is megállja a helyét. Miben segíthet? a szervek és szövetek jobb ellátása
sebek és sportsérülések gyógyulásának elősegítése, az immunrendszer támogatása, a fertőzésekre való hajlam csökkentése, a stressz következményeinek csökkentése, a testi és szellemi teljesítőképesség növelése, a maximális terhelhetőség növelése, az edzéseket követő regenerációs fázis lerövidülése sportolóknál, az edzések hatásfokának javulása, a sportsérülések kockázatának csökkenése.
Amennyiben szeretne BEMER készüléket vásárolni Ön is vagy bérelni, természetesen minden segítséget megadunk!
Kérje részletes tájékoztatásunkat és foglaljon időpontot, mikor szeretne pihenni jönni hozzánk!
+36707036117

 

Balatongyörök szállás

Balatongyörök szállás

Balatongyörök szállás

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Bejelentkezés

Regisztrál

Jelszó visszaállítása

Írja be a Felhaszálói nevet és az emailjét, egy linket fogunk küldeni az új jelszó létrehozásához