Home - Balatoni szállások - Marika apartman úszómedencével, Szántód

Marika apartman úszómedencével, Szántód

Ezt megosztom, mert érdekes lehet másoknak is:

Marika apartman úszómedencével, Szántód

A Marika apartman Szántód szívében, csendes, nyugodt, zöld övezetben a Balaton partjától 150 méterre található.

A Marika apartmanház 1983-ban épült, azóta foglalkozunk fizető vendéglátással. Több mint 30 év alatt, rengeteg újítást hajtottunk végre , nagyon sok tapasztalatot szereztünk és immáron a 34. szezonban is töretlen lelkesedéssel várjuk a vendégeinket! Az apartmanház tetőtere a kezdetekben a család nyaralójaként funkcionált, majd pár szezon elteltével indult be a családi vállalkozásunk, melyet már a harmadik generáció üzemeltet.
A Balaton partjától mindössze 150 méterre található a Marika Apartman épülete, Szántód zöld részén, csendes helyen. A szálláshelyen díjmentes parkolási lehetőség, szabadtéri medence, teraszos kert és grillező is várja a vendégeket. Kiadó balatoni nyaralók tulajdonostól.
Minden apartmanhoz terasz vagy erkély, valamint kábel-TV, teljesen felszerelt konyha és étkezősarok tartozik. Minden szálláson saját, zuhanyzós fürdőszoba található.
Az épülettől 50 méterre egy élelmiszerbolt, míg 100 méterre egy étterem áll rendelkezésre. A játszótér alig 150 méterre van. A Balatonon kenuzni és horgászni is lehet.
A szálláshelytől 2 kilométerre bérelhető kerékpárokon nagyszerű élmény a környék kerékpáros útvonalainak felfedezése. Teniszpályák 2 km-es távolságra találhatóak. A golfpálya kevesebb mint 3 km-re terül el.
A vasútállomás 900 méterre helyezkedik el. Előzetes kérés esetén a vasútállomásról ingyenes transzferszolgáltatás biztosított. Szántód kikötője kevesebb mint 1,5 kilométerre várja az utazókat. Siófok népszerű városa 13 kilométerre fekszik.

Leave a Reply