Home - Apartman - Linkes

Linkes

Ezt megosztom, mert érdekes lehet másoknak is:

A Balaton, a Magyar tenger két teljesen különböző parti zónával rendelkezik. Északi part, déli part.

Az északi partok sziklásabbak, mint délen és gyorsabban mélyülnek, így az úszók 30 méter után már jól érezhetik magukat nem ér le a lábuk. Számos déli strandon viszont a víz csak egy kilométer után is térdig ér. Észak inkább az aktívabb nyaralók számára kedves, a déli pedig ideális célpont a gyermekes családok számára. Ebben is nagyon jók vagyunk, kiadó vízparti nyaraló Balaton északi part. Balatoni kiadó olcsó apartmanok házak nyaralók , kutyabarát, gyerekkel, tulajdonostól, buli ház, party ház, bérlés, északi part, déli part, parti.

A Balaton átlagosan alig nyolc kilométer széles. Csak a Tihanyi-félsziget rövidíti le a partok közötti távolságot 1,3 kilométerre. Olcsó szállás Balaton. Itt is jár komp. A tó nem túl mély – átlagosan csak jó három méter -, és nyáron nagyon gyorsan felmelegszik. A Balaton déli partja sekélyebb mint az északi part, és a tó mélyülése fokozatos. A mélység csak 300-400 m után éri el a felnőtt magasságot, ezért a déli part tökéletes a gyermekes családok számára. ezért található itt az oldalunkon a legtöbb kiadó balatoni nyaralók tulajdonostól.

Még nagyon sok különbség van az északi és a déli part között. A déli parttól eltérően a tó északi partján lévő helyek nem érnek egymásba mint délen. Itt északon nyaralók, erdők, szőlőültetvények és strandok sokaságát élvezhetjük. Néhány újabb pincészet építészetileg lenyűgöző. Az oldalunkon rengeteg a kiadó vízparti nyaraló Balaton. Még az is elképzelhető lehet, hogy ezt is itt találhat: Balaton olcsó szállás 1500 Ft. Ezen túlmenően az északi partról számtalan kirándulóhely könnyen elérhető a felvidéken – például a sümegi kastély és a tapolcai barlangtavak.

A déli parton is vannak hangulatos helyek, mint északon. Itt az úszás áll az előtérben, a látnivalók és kirándulási lehetőségek ritkábbak de itt sem fogunk unatkozni. De a déli part is megváltozott az elmúlt évtizedekben. Aki ismeri a Balatont a múltból most már egész más képet talál. Az uniós forrásoknak köszönhetően az óriási tavat gyönyörűen felvirágoztatták.

Tihany, az azonos nevű félsziget fővárosa például teljesen fel lett újítva. A sok turista buszt, amely korábban zavaró volt, a város kapujában lévő parkolóhelyekre száműzik. Siófok, a déli part fővárosa illetve Keszthely belvárosa kaptak új arculatot. Balatonfüred, a Balaton legkiemelkedőbb tóparti üdülőhelye a császári és királyi varázsnak megfelelő üdülőhellyé virágzott. Nagy társaságoknak ezt ajánljuk: 20 fős apartman Balaton.

A szépítés hulláma a híres hagyományos tóparti üdülőhelyen, Hévízen is folytatódott, alig öt kilométerre a Balaton nyugati csúcsától. A helyet felújították, és ennek megfelelően átalakították a sétáló övezetet. Egyébként Hévíz a legnépszerűbb magyar város a turisták számára Budapest után. Mivel a várostól tizenegy kilométerre délre fekvő Héviz-Balaton Sármellék repülőtér, egykori katonai repülőtér, végre működésbe lépett, Hévíz és a Balaton könnyen megközelíthető bárhonnan.

 

Tihany

Tihany falu egyedülálló fekvése az azonos nevű félszigeten az oka annak, hogy itt nagyon sok turista van. Mivel vulkanikus tevékenység hozta létre, itt a kis házak közelében láthatók a legvalódibb ősi gejzírek nyomai és gyönyörű vulkáni tavak, ahol vízi madarak élnek. Ne felejtsük el a híres látnivalókat – a régi bencés apátságot orgonakoncertekkel, a néprajzi múzeum festői installációival a halászok életét és látogasson el a szokatlan kőmúzeumba is. Oldalunk egyik leglátogatottabb része: Balatoni szállás olcsón magánszemélytől. A Balaton egyik legrégebbi üdülőhelye és az északi részén az egyik legszebb. Főszezonban különösen szép: virágzó, zöld, csendes sugárutak és utcák. A barokk itt együtt él a neoklasszicizmussal és a tóra nyíló kilátással – elegáns terápiás fürdőkkel és ivókutakkal. Itt végzik a szívbetegségek gyógykezelését.

Keszthely

A Balaton partjának egyik legnagyobb városa csodálatos hangulatú üdülőhely. A legszebb látnivalók Keszthelyt rendkívül vonzó célállomássá teszik az egész család számára. Ünnepi kastély nagy parkkal, a Városháza elegáns épülete, a Ferences Rend temploma, valamint a Balatoni Múzeum csodálatos kiállításai – Keszthelyen hasznosan töltheti el az idejét, elmehet a tó partjára és aktívan pihenhet.

Siófok

A gyönyörű város rendelkezik a legnagyobb kikötővel, ahonnan csodálatos hajókirándulások indulnak sétahajókon. A legfelkapottabb az Aranypart illetve az Ezüstpart strandjai azonban rengeteg ingyenes strand is van. Fiataloknak további szállás ajánlataink: party ház Balaton, buliház Balaton. Sok szórakozási lehetőség kínálkozik: az úszás mellett sétálhat a parton, megnézheti a legszebb építészetet és élvezheti a panorámát a régi víztoronyból. Ezen kívül Siófok az éjszakai élet fővárosa, itt könnyen eltöltheti az egész éjszakát a helyi klubok táncparkettjén. A tavon számos szórakozási lehetőséget és helyet kínál egy kellemes időtöltéshez, amely megfelel minden ízlésnek és költségvetésnek.

 

Nyaralás gyerekekkel

Ha kirándulást tervez a gyerekekkel, rengeteg hely közül választhat a Balatonnál. A vidámparkoktól és állatkertektől a történelmi helyszínekig és a tudományos múzeumokig számos helyszín oktatási és szórakoztató lehetőséget kínál maradandó emlékek létrehozására. A nyaralóhelyek olyan helyeken, Hévíz, Siófok, Balatonfüred mindent megadnak a gyerekek elfoglalásához, például több hálószobát, saját medencéket, emeletes ágyakat és szórakoztató egységeket.

Olcsó családi vakáció

Az egész család vakációzása költséges lehet, de a költségvetés-barát helyszínek és a nyaralókölcsönzők megfizethetőbbé tehetik álmai utazását. Az olyan helyek, mint az északi és déli part szabad strandjai, rekreációs területei és hatalmas Balaton tava, valamint a történelmi helyszínei, homokos strandjai tökéletes olcsó megfizethető családi vakáció gyerekekkel. Az ezeken a területeken található ingyenes vagy olcsó látnivalók mellett olcsó szálláslehetőségeket is találhat szálloda-szerű szolgáltatásokkal, például medencékkel, szórakoztató helyiségekkel és teljes konyhával, hogy elkészíthesse saját ételeit.

A legjobb családi vakáció a Balatonon. Balaton déli part szállás

Akár egy héten át tartó nyaralásra vágyik, akár egy rövid hétvégi szünetre a gyerekekkel, számos családbarát helyet találhat itt a Balatonon gyerekbarát állatkertekkel, parkokkal és szabadtéri fesztiválokkal rendelkezik, tökéletesek egy családi kiránduláshoz. Balaton déli part apartman. Ha parti kirándulásra vágyik, a déli part számos izgalmas helyszínt kínál homokos strandokkal, állatkertekkel és szabadtéri terekkel kikapcsolódáshoz és tevékenységekhez. Olcsó szállás Balaton déli part. Azonban ha szeretné hasznosan eltölteni az nyaralását, rengeteg családbarát úticél kínál számos olyan családi szálláslehetőséget, amelyek alkalmasak egy nagy gyerekcsoport vagy több család számára, teljes felszerelést és több hálószobát kínálva. Balatoni szállások déli part.

Kutyabarát apartman Balaton

Igazán otthon fogja érezni magát, ha teljesen önálló kisállatbarát szálláshelyen száll meg, például nyaralóban, villában, apartmanban, kabinban vagy nyaralóban. Ezen ingatlanok némelyikének rengeteg szabadtéri területe van, amely biztonságosan el van kerítve, és biztonságos területet biztosít kutyája számára a befutáshoz. Kutyabarát apartman Balaton. Az önálló szállás remek választás, ha az otthoni kényelem, Balatoni stég bérlés a rengeteg szoba, és a sok magánélet előnye, hogy Ön és kedvence nem akadályozhatja más embereket vagy kutyáikat. Kutyabarát szállások Balaton. Ne feledje, hogy néhány önálló szállás nem engedi be a háziállatot, de általában árnyékos verandát, kennelt vagy más védett helyet biztosítanak kutyájának. Kutyabarát apartman Balaton. Minden odakinn élő állatbarát számára az utazás néha nehéznek bizonyulhat, különösen akkor, ha otthagynia kell a kis pocikat, de már nem kell izgulnia. Összegyűjtöttünk 8 kisállatbarát szállodát szerte a világon, amelyek örömmel fogadják szeretett szőrös családtagjaidat, és hercegként és hercegnőként kezelik őket. Kutyabarát szállás Balaton
Az, hogy háziállatait nyaralókba és nyaralókba viheti, sok stresszt enyhít – nincs többé kennelek, sem zavaró barátok vagy szomszédok, hogy vigyázzanak rád. Kutyabarát balatoni szállások.  Sokkal kevésbé megterhelő, ha kedvence eljön, és nem kell elszakadnia a gazdájától, miért ne vinné négylábú legjobb barátját Skóciában bármelyik telephelyünkre, és maradna kutyabarátunk egyikében, önellátó szállások és nyaralók. Balatoni kutyabarát szállások.  Legtöbben kutyatulajdonosok vagyunk, és megértjük, hogy egy kutyabarát ünnepen „szabályokkal” bombáznak, kissé fárasztó lehet, azonban néhány dolgot felteszünk. Kérjük, takarítson utánuk, és tartsa tiszteletben azokat a vendégeket, akik esetleg nem osztják a kutyák iránti szeretetét azzal, hogy kutyáit vezetőjükön tartják, amikor a helyszínen tartózkodnak. Kutyabarát szálláshelyek Balaton. Kérjük, hogy kutyáját ne engedje ágyra. Kérjük, ne hagyja felügyelet nélkül a kutyáit.

Balatoni szállás olcsón magánszemélytől

Nem számít mekkora üzletet köt egy ügyleten, a végén többet fizethet, ha kisgyermeke eltörik, elszennyezi vagy más módon elcsúfítja valaki bútorait vagy családi örökségét. Ha 4 évesnél fiatalabb gyermekei vannak, akkor vagy kiságyra vagy egy akkora ágyra lesz szüksége, hogy elférjen az egész család számára. Balatoni szállás olcsón magánszemélytől. A legtöbb szálloda kérésre ingyenes kiságyat biztosít (kérje előre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem lesz-e díja), míg Önnek valószínűleg be kell hoznia a sajátját egy kölcsönzésbe. Ha még nem rendelkezik utazási kiságyra, akkor egyet kell vásárolnia, és előfordulhat, hogy külön kell fizetnie, hogy ellenőrizze a repülőgépen (a babakocsikat és az autósüléseket általában ingyen lehet ellenőrizni a kapuban). Olcsó szállás Balaton. A háziállatok egy másik kérdés. Sok szálloda engedi, hogy kedvence magánál maradjon, de nehezebb lehet olyan házigazdát találni, aki nem bánja, ha kutyáját vagy macskáját látja vendégül. Másrészt a szállodai szobák meglehetősen kicsik, és klausztrofóbnak érezhetik magukat egy család számára, különösen egy hosszabb utazás esetén. Családi emeleti apartman 6, Telcotrend Pihenőház, Balatonszárszó Ha egy egész házat vagy lakást bérel, akkor ugyanannyi helyet kaphat, amelyet családja otthon szokott. Balaton olcsó szállás.
Fontos, hogy szem előtt tartsa az élethelyzetét, amikor 2 hálószobás lakóhelyét keresi – különösen, ha egy másik személy is otthonnak fogja hívni. Akár a lakótársához költözik, akár azt tervezi, hogy online keres szobatársat, érdemes egy olyan lakást találnia, amely „szobatársbarát funkciókkal” és olyan elrendezéssel rendelkezik, amely mindenki számára ad magányt és teret. Készítsen listát azokról az apartmanokról vagy alaprajzokról, amelyek két embernek nyújtanak boldogságot. Balatoni stég bérlés. Például, ha tudja, hogy nem kényelmes megosztani a fürdőszobát mással – tegyen 2 fürdőszobát a kötelező listája tetejére. Különösen könnyű alvó, vagy munkarendje van késő éjszakai műszakokkal? Próbáljon egy alaprajzot találni a hálószobák közötti közös falak nélkül. Két együttélés azt is jelenti, hogy hirtelen kettőjük van: bútorok, konyhai eszközök, ágyneműk, stb. Beszéljétek meg, hogy kik maradnak és kik mennek együtt – elvégre senki sem akarja úgy érezni, mintha valaki más otthonában élne. Ha valaki mással él, még akkor is, ha ez a jobbik fele, a kiegyezés a lényeg. És minél jobban képes megbeszélni a dolgokat csapatként, annál boldogabb lesz az otthona. Családi földszinti apartman 1, Telcotrend Pihenőház, Balatonszárszó

A vendégeket a Balatonszemes Wellness Balatonszemes fogadja 55 barátságos, kényelmesen berendezett szobával. badacsony szállás
A szálloda bababarát és örömmel üdvözli Önt és családját. balatoni szállás
Minden nap lehetősége van megkóstolni a frissen főzött specialitásokat a házigazda saját éttermében. vízparti nyaraló eladó
eladó balatoni nyaraló
balatoni nyaraló
balaton apartman A szállodának saját parkolója van, ott felár ellenében lehet parkolni. A wellness-szolgáltatások a helyszínen is élvezhetők, kérjük, időben tájékozódjon a szálloda adatlapján. Használhatja a Wi-Fi-t a szállodában, csak annyit kell tennie, hogy hozza magával laptopját vagy mobiltelefonját. Kérjük, tekintse meg a Wellness Hotel Balatonszemes adatlapját, hogy elolvassa a szobák pontos szolgáltatásait (felár ellenében / nélkül) és felszereltségét. balaton szállás déli part

A vendégeket 9 gyönyörű, kényelmesen berendezett szobában fogadják a veszprémi Étterem és Panzió Veszprémben. Balatoni szállások. Ha úgy érzi, hogy van valami más, mint a választott vendéglátás, akkor ezt a házigazda saját éttermében teheti meg. Ha autóval érkezik, a panzió parkolójában hagyhatja, ahol ingyenes parkoló áll rendelkezésre. Gyógyulhat a nap kimerültségétől a wellness részlegben. Mivel néhány szobában légkondicionálás áll rendelkezésre, a meleg nyári napokon biztosan pihenhet (kérjük, ellenőrizze a szobák adatlapját). A panzióban használhatja a Wi-Fi-t. Az Étterem és Panzió Veszprém szobáinak felszereltsége és a szolgáltatások pontos listája (felár ellenében / nélkül) megtalálható a vendégház és a szobák adatlapjain.

Szobák, szolgáltatások 37 barátságos, kényelmes szoba várja Siófokon a Hotel Siófok vendégeit. Balaton szállás. A szálloda bababarát szolgáltatásokkal várja Önt és családját. Ha kedvencét magával szeretné vinni, akkor ezt szívesen megteheti, mivel a szálloda felár ellenében állatokat is elfogad. A házigazda a saját éttermében várja egy kiadós ebédre vagy egy romantikus vacsorára. A szálloda saját parkolóval rendelkezik, ott felár ellenében lehet parkolni. Wellness szolgáltatásokat kínál a szálloda, kérjük, olvassa el a szálloda adatlapját a részletekért. Használhatja a Wi-Fi-t, ha laptopja vagy mobiltelefonja van. Kérjük, tekintse meg a Hotel Siófok adatlapját a szolgáltatások (felár ellenében / nélkül) és szobai szolgáltatások teljes listájához.

A beton tengerpart 200 méterre, a  Villa 1,8 kilométer, a Szent Anna-kápolna 3,7 kilométer, a  Múzeum 1,1 kilométer, a Balaton-part 200 méterre, a Sió-zsilip 1,3 kilométer, a Fordított ház 2,9 kilométer, a Petőfi sétány 1 kilométer, a Balaton Sound 9,8 kilométer, óriáskerék 2,2 kilométer, siófoki hajóállomás – Balatoni Hajózás  1,3 kilométer, Bella állatkert 7,2 kilométer, Plage 2 kilométer, BackStage étterem 1,4 kilométer, Aranypart szabad szél 3,8 kilométer, Csárda Piroska 3,2 kilométer, siófoki víztorony és kávéház 1,3 kilométerre. A félpanziós ellátást az ár tartalmazza. Fizetés Az összeget készpénzzel, hitelkártyával, Széchenyi pihenőkártyával fizetheti meg. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi bejelentkezés 14:00 órakor, a legkésőbbi kijelentkezés 10:00 órakor lehetséges. A kollégákkal magyarul, angolul és németül beszélhet. Balaton szállás északi part Balatonfüred az egyik legrégebbi gyógyító és üdülőváros a Balaton északi partján. Szerencsés geológiai és éghajlati viszonyai miatt népszerű nyaralóhely. A város számos új és régimódi rendezvényt kínál vendégeinek (Anna-Bál, Borhét). A 3 csillagos szálloda Balatonfüreden, a Balatontól 300 m-re, Füred központjában található, a reformkorból származó város. A szálloda, a népi hálóing egykori nyaralója 1999-ben lett a cégünk, a  tulajdonában.
Az étterem a klasszikus épületrészből alakult ki, a másik kétemeletes épületrész a szálloda. A szállodát az átállás során tágas villává alakították át, ötvözve a régi világ légkörét a modern kényelemmel. Mit talál nálunk? Figyelmes kiszolgálás, hangulatos légkör, szép, kényelmes szobák, finom, házi készítésű ételek, sörkert és gyertyafényes asztalok. Mindezt Balatonföldváron a déli part egyik legszebb kisvárosában. Romantikus sétányok, kulturális program, szabadtéri mozi és a Balaton legszebb kikötője. 21 kétágyas szoba, fürdőszobával az apartmanokban – ideális családok számára. Kényelmes szállást kínálunk vendégeinknek. A 110 exkluzív apartmanban 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, nappali és konyha található. A lakás két épületre oszlik. A szobák televízióval, telefonnal, minibárral, hajszárítóval, fürdőlepedőkkel, kényelmes ágyakkal, széffel és számítógépes csatlakozási pontokkal vannak felszerelve. A nemdohányzó szobák és a szobák nagy része légkondicionáltak (a légkondicionálás egyedileg szabályozható). A gasztronómiai élvezetek helyszíne az exkluzív kerti étterem és egy hangulatos tölgybár, ahol a bor szerelmesei minőségi bort találhatnak. Konyhánkban kiváló minőségű, modern magyar és nemzetközi ételeket készítünk. Festői természeti környezetben, 5 perc sétára Európa legnagyobb természetes termálfürdőjétől. A hely ideális pihenésre, wellness-, szépség- és gyógykezelésekre, valamint az egészséges életmód érdekében orvosokkal és szakemberekkel végzett stresszoldó kúrákra balatoni szállás olcsón magánszemélytől. A természettel összhangban: államilag jóváhagyott termálvíz és az egyedülálló hévízi gyógyiszap kiadó balatoni nyaralók tulajdonostól. Gyorsan vegye le a cipőjét, és ússzon el a 200 négyzetméteres élménymedencében, víz alatti zenével és fényhatásokkal olcsó szállás Balaton. SZOLGÁLTATÁSOK 203 légkondicionált szoba, 7 apartman, erkély, hajszárító, fürdőköpeny, telefon, minibár, rádió, LED TV Balaton északi part szállás. Összenyitható szobák, mozgáskorlátozottak és allergiások számára kialakított szobák Balaton szállás. Üzleti központ, internet-hozzáférés, szobaszerviz, mosoda, vegytisztítás, ajándékbolt, széf, pénzváltás, újságosstand, transzfer, autó- és kerékpárkölcsönzés, parkolóhelyek a szálloda vendégei számára a szálloda előtt (térítés ellenében) Balaton déli part szállás. TANFOLYAMOK, WELLNESS, FITNESS Fedett termálmedence 2 medencével, fedett medence, Balaton déli part apartman élménymedence víz alatti zenével és fényhatásokkal este, szabadtéri termálmedence napozóterasszal (április közepe és október közepe között), pezsgőfürdő, gőzfürdő, hőlégkamra, szauna , Finn fa deszka szauna a kertben szállás Balaton. Gyógy- és wellnessközpont. Fitness: fitneszterem a legmodernebb eszközökkel kutyabarát apartman Balaton. Wellness & Beauty: kozmetikai programok, terápiás és wellness masszázsok, thai masszázs, manikűr, pedikűr, fodrászat, szolárium. Jóga, aqua fitnesz, reggeli és fitnesz torna, túrák, kerékpártúrák, nordic walking órák, asztalitenisz balatoni kutyabarát szállások. A közelben tenisz- és focipályák, lovaglási lehetőségek party ház Balaton. ÉTTEREMEK Étterem (nyáron terasszal), diétás konyha, esténként élő zene Balaton északi part apartman. Az egész szálloda nemdohányzó 8 fős apartman Balaton. Hagyja, hogy elszálljon a hévízi Hotel szállodába! Kiváló szakszemélyzet, széles körű szolgáltatások, modern létesítmények, exkluzív hangulat és csendes légkör – felkérést kapunk, hogy ezeket szakmailag tökéletes egésszé egyesítsük, hogy maximális kényelmet és maximális kikapcsolódást kínálhassunk Önnek 20 fős apartman Balaton.
A legfontosabb a vendégeink elégedettsége kiadó vízparti nyaraló Balaton északi part. Üdvözöljük a szállodában! Hévíz Magyarország legfontosabb fürdővárosa, amely egyedülálló természeti és fürdési élményt kínál látogatóinak a 4,4 hektáros természetes termál-tóval kutyabarát szállás Balaton északi part. A Kur- und Wellness Hotel fit egy csendes helyen található, 400 méterre a termál tótól. Melegség, kényelem és minőség egy fedél alatt Balatonszepezd szállás. 231 felújított szoba (egyszemélyes ágy, 2 külön ágy, összekötő ajtóval, apartman, lakosztály) erkéllyel vagy terasszal, káddal vagy zuhanyzóval, hajszárítóval, széffel, telefonnal, LCD TV-vel és minibárral (kérésre), Balatonakarattya szállás ingyenes internet-hozzáféréssel (az egész szállodában) . Az épület légkondicionált (nyáron), a szobák saját szabályozással rendelkeznek Balatonszárszó apartman. EGÉSZSÉG ÉS SZÉPSÉG – gyógy-, egészség- és szépségközpont Balatonszentgyörgy szállás. A klasszikus gyógyító kúra és a modern orvosi wellness összefogása Balatonrendes szállás. A bevált hévízi kezelések és alkalmazások modern ajánlatokkal és alternatív terápiás formákkal egészülnek ki Balatonberény szállás. Hagyományos hévízi gyógy- és wellnesskezelések: orvosi vizsgálat és konzultáció, egészséges életmód és speciális diétás tanácsadás, balneo-hidroterápia, különféle masszázsok (alternatív, keleti, relaxáló masszázsok, sport- és gyógymasszázs), víz alatti masszázs, súlyfürdő (stretch fürdő), aromás fürdők, nyaralás a Balaton partján iszappakolás, mágneses terápia, oxigénterápia, elektroterápia, inhaláció, speciális csomagok, terápiás torna, mozgásanimáció, egyéb orvos által előírt diagnosztikai és terápiás alkalmazások. Hévízen egyedülálló: hévízi gyógyiszap ásványfürdő és iszappakolás, vénás kezelés Balaton apartman. Hírek: krioterápia, kinesio szalagos kezelés. Arc- és testápolás, mezoterápia, speciális kozmetikai testkezelések, Lesencetomaj szállás professzionális kozmetikai termékek , rádiófrekvenciás kezelések, fodrász, manikűr, pedikűr. Szállodánk a világ legjobb gyógyfürdőinek tulajdonában van. MEGÚJULT SPA & WELLNESS KÖZPONT 700 m² vízfelülettel Balatonendréd szállás. Vadonatúj termálmedence, gyógyfürdő, termálfürdő, élménymedence, szabadtéri medence Siófok szállás olcsón, Acapulco élménymedence családok számára (júliusban és augusztusban), pezsgőfürdő buliház Balatonfüred. A földszinten korszerűsített textil szaunaterület: finn szauna, gőzfürdő, herbárium, sókamra). Új professzionális szaunavilág a fürdőtáj galériájában: kiadó vízparti nyaraló Balaton északi part finn panorámás szauna, gőzfürdő, kalandzuhanyok, jóga- és relaxációs szoba, rendszeres szaunaszertemenciák. SPORT LEHETŐSÉGEK Sportanimáció, fitneszterem, bérelhető party ház Balaton kerékpárkölcsönzés (nyáron), aqua fitnesz, jóga és egyéb változatos szórakoztató és tevékenységi programok a heti programunk részeként GASTRONOMY Nemzetközi és magyar ital- és ételválaszték, vegetáriánus és diétás konyha, díszes citrus étterem modern látványkonyhával, VinoBar, Mandarin Bar & Café, Acapulco grillkert. Buliház Balaton. CSALÁDBARÁT HOTEL Balatoni nyaralók. Gyermekek szórakoztatása a magyar iskolai szünetekben és a magyar munkaszüneti napokon, játszótér, Acapulco élményfürdő 270 m² vízfelülettel a családok számára (júliusban és augusztusban), családok számára ideális méretű kényelmes szobák, etetőszékek, gyermekágyak, gyermekgondozás , térítés ellenében, 3 éves kor felett), egyedi kedvezmények a gyermekek számára. Kiadó balatoni nyaralók. KONFERENCIA ÉS ESEMÉNY LEHETŐSÉGEK A szálloda konferencia- és rendezvénytermeit korszerűsítették. Az esztétikai újítások és a professzionális hangszerfejlesztések mellett a konferencia területén a szolgáltatások körét egyedülálló elemekkel egészítették ki, amelyek befolyásolják az érzékeket. Party ház Balaton. ANIMÁCIÓS LEHETŐSÉGEK Változatos aktív és szórakoztató programok mind a szállodában, mind a környéken, kirándulások. PARKOLÓHELY Szállodánk 120 parkolóval rendelkezik. Olcsó szállás Balaton. Ideális családok számára is. Balatoni nyaralás olcsón. A siófoki Hotel egész évben 157 szobával várja vendégeit, közvetlenül a vízen. Tökéletes alkalom pihenésre és kikapcsolódásra mind a pihenni vágyók, mind az aktív időtöltés kedvelői számára. Kiadó vízparti nyaraló Balaton északi part. A szálloda rendelkezik medencével, szaunaparkkal (finn szauna, szolárium, fényterápiás infraszauna, tepidárium, jégkút, élményzuhany, gőzkabin), barlangi élménymedencével, fitneszteremmel. Olcsó balatoni szállások. A szolgáltatások köre kibővült, fodrász, masszázs, pedikűr, szolárium, széf, zárt parkoló, étterem, kávézó és terasz is rendelkezésre áll. A szálloda összes szobája felújított kétágyas szoba fürdőszobával, pótággyal, LCD TV-vel, telefonnal, minibárral, széffel, hajszárítóval ellátott fürdőszobával, internet-hozzáféréssel. Olcsó szállás Balaton.  Kétágyas szobáink mellett a gyermekeket egy családi szobával is várjuk, amelyben két külön szoba található. Kiadó nyaraló Balaton északi part. A modern étterem változatos büfével, a magyar és a nemzetközi konyha remekeivel, valamint a kávézó és a terasz különlegességeivel várja vendégeit. A szálloda tökéletes helyszín konferenciák, tanfolyamok és egyéb vállalati rendezvények lebonyolításához. Balaton déli part szállás.
A konferenciatermekben nappali fény és minden szükséges technikai felszerelés található. Balaton déli part szállás. A 350 és 100 férőhelyes konferenciatermek, valamint a négy, 40 férőhelyes terem különféle rendezvények helyszínéül szolgálnak. Olcsó balatoni szállások. Tapasztalja meg a Balaton csodáit Siófokon! – Ha elegáns, de meghitt, családi környezetben szeretne pihenni, akkor ez a legjobb hely az Ön számára. Balatoni apartmanok. A város egyik legszebb szállodáját 10 év után teljesen felújították. Olcsó balatoni szállások. Az exkluzív kis ékszerdoboz által elvarázsolt 57 szobás szálloda egy csendes külvárosban található, mindössze 200 méterre a Balaton partjától és 900 méterre a városközponttól. Kiadó nyaraló Balaton. Ez a családi kézben lévő szálloda felújított belső tereket, elegáns szobákat, kibővített wellness- és wellness oázist, valamint számos kényeztető szolgáltatást kínál. A háromszintes épület modern, tágas és minden kényelemmel ellátott szobája két deluxe családi szobát, tíz egymásba nyíló kétágyas szobát és egy lakosztályt tartalmaz. Balaton apartman. Itt mosolygó, barátságos és segítőkész alkalmazottak mindig gondoskodnak minden kívánságáról! A 150 fős hangulatos étteremben a menü igazi ínyenc kavalkád, legyen az egyszerű reggeli vagy több fogásos vacsora. A tó wellness oázisában az impozáns, mozaikokkal borított melegvizes medencék különféle kalandelemekkel kényeztetik a fáradt testet. A legkisebbek számára a játszószobában csúszó játszótér labirintus található, míg a wellness-részlegben kör alakú gyermekmedence található, amelyben a vízköpő bohóc garantáltan mosolyt csal a kis arcokra. A szálloda Balaton-parti privát strandjának kényelmét gyep, nyugágyak, snack bár és koktélbár fokozza. A Hotel a város legszebb sétányán, az Aranyparton található, közvetlenül a Balaton partján. Az egyik legkellemesebb privát stranddal rendelkezik a Balaton déli partján, amely sekély vizével ideális kisgyermekes családok számára.A szálloda 139 panorámás erkélyes szobája hűtőszekrénnyel, TV-vel és zuhanyzóval rendelkezik. A családok számára az apartmanok még kellemesebbé teszik a vakációt. A szálloda korlátozott számú légkondicionált szobával rendelkezik. Apartmanház vízen + időjárási garancia / wellness.A modern, új liftes épület az Aranyparton található, közvetlenül a víz mellett, csendes, nyugodt helyen. Modern, jól felszerelt, légkondicionált, teraszos apartmanjainkból panorámás kilátás nyílik a Balatonra.Közvetlenül az apartmanház mellett található a siófoki Galerius élményfürdő, amelynek wellness ajánlatait rossz időjárás esetén (június 1. és június 30. között) időjárás-garanciánkkal ingyenesen igénybe vehetjük. Időjárási garanciánk azokra a napokra vonatkozik, amikor napközben (9 és 19 óra között) esik Siófokon az eső, és a maximális napi hőmérséklet nem éri el a 25 fokot (az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai szerint). Garancia nem vonatkozik az érkezési és indulási napokra, valamint a last-minute ajánlatainkra és foglalásainkra. Az épületen kívül található egy nagyszerű játszótér, valamint a vízicsúszdás játszótér legújabb programja gyermekes családok számára. A fiatalok számára a közeli Bamboo-sziget különleges vízi sportokat kínál. A ház közelében számos szórakozási, étkezési és vásárlási lehetőség található. A 24 órás portaszolgálat őrzi vendégeink parkoló járműveit is. az apartmanokat, hogy az értékei biztonságban legyenek mind az elkerített kertben, mind az apartmanokban.Az apartmanház tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a buszmegálló és a vasútállomás mindössze 3 perces sétával elérhető. Rendszeres helyi összeköttetés van Siófok központjával főtér, este sétálóövezet.Felhívjuk érdeklődőink figyelmét, hogy a megadott apartmantípusok általános elhelyezkedés, szobaszám, minőségi besorolás tekintetében különböznek, de a lakások sajátos felszereltsége változhat.Felhívjuk figyelmét, hogy az apartmanokban a hálótermek száma megegyezik az apartmanok szobáinak számával, beleértve a nappali szobát is a kétszemélyes kinyitható kanapén alszik.

Leave a Reply