Home - Apartman - Kiadó vízparti nyaraló Balaton északi part
Kiadó, vízparti, nyaraló, Balaton, északi, part,
Kiadó, vízparti, nyaraló, Balaton, északi, part,

Kiadó vízparti nyaraló Balaton északi part

Ezt megosztom, mert érdekes lehet másoknak is:

 

Kiadó vízparti nyaraló Balaton északi part

Keszthely

Keszthely, a hosszú történelemmel rendelkező iskolaváros a Balaton nyugati végén fekszik. Vízparti nyaraló Balaton északi part. Télen, csendes nyári estéken a hangulatos kis utcák nyüzsögnek a külföldi és a magyar turistáktól. Bárki, aki valaha is ellátogatott a Festetics kastély 19. századi bájos kertjébe és annak lenyűgöző belső tereibe (tükör szoba, könyvtár vagy faburkolatú lépcsőház családi portrékkal), újra vágyakozik rá. Kiadó vízparti nyaraló Balaton északi part.

Kiadó vízparti nyaraló Balaton északi part


Érdemes meglátogatni a Népi Babamúzeumot, a Georgikon majormúzeumot és a Balaton Múzeumot. Kiadó nyaraló Balaton északi part. A felújított strand a Balaton partján úszómedencékkel és különféle szolgáltatásokkal várja Önt. A fejlett parttól nem messze található egy ingyenes strand is.
Keszthely Budapesttől 190 km-re található. Szinte autóval elérhető az M7-es autópályán, vagy vonattal és busszal Budapestről.

Hévíz

Kiadó vízparti nyaraló Balaton déli part

A Balaton nyugati végén Hévíz 7 km-re fekszik Keszthelytől. Évente turisták ezrei látogatják meg a Hévízet, az Európa legnagyobb meleg vízű tavát és a világ második legnagyobb meleg vízű tavát. A termálvíz ideális izom-csontrendszeri betegségek, ízületek és reuma kezelésére. A hőmérséklet 35 ° C. A tóban élő indiai tündérrózsát Lovassy Sándor honosította meg, a növény a város címerében is szerepel. A Tündérrózsa Fesztivált a város fő eseménysorozatának nevezték el. A merítőfürdők különleges légkört adnak a városnak. A pihenni és gyógyulni vágyók különféle masszázs- és relaxációs szolgáltatásokat élvezhetnek, de sportolhatnak is. (Úszómedence, fitneszterem, teniszpálya, kerékpárkölcsönző, karate, thai box) Hévíz Budapesttől 197 km-re fekszik autóval az M7-es autópályán, Keszthelyen keresztül elérhető. Ugyanakkor a busz is ugyanazon az útvonalon közlekedik.

Főoldal

Nyaralóház Balaton

Gyenesdiás kiadó apartmanok, házak, nyaralók, északi part, déli part

Főoldal

Balaton szállás akció