Home - Apartman - Kiadó szoba Balaton
Kiadó, szoba, Balaton,
Kiadó, szoba, Balaton,

Kiadó szoba Balaton

Ezt megosztom, mert érdekes lehet másoknak is:

 

Balatonkenese

Bár a Kenesét főként az üdülők látogatják meg a Balaton miatt, a part számos látnivalót kínál. Kellemes időjárás esetén érdemes sétálni a vasútállomástól a Soós Lajos emlékoszlopig, amely 1927-ben épült, a fő rész tetején, ahonnan Tihanyba lehet látni. Ha lenézett, akkor a magas partok egyes részei teljes méretükre kibontakoznak. És ha ezt május-június között elkerüljük, akkor találunk egy ritka növényt is, a tátorjánt, amely Európában egyedülálló. Kiadó szoba Balaton. Ez a kertre néző apartman kültéri ülősarokkal, ülősarokkal, síkképernyős műholdas TV-vel, valamint mikrohullámú sütővel és hűtőszekrénnyel felszerelt konyhával rendelkezik. A saját fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval rendelkezik. A konyhában sütő, főzőlap, kenyérpirító, vízforraló és kávéfőző található. A helyszínen grillezési lehetőség is rendelkezésre áll. A napi strandolás, túrázás vagy kerékpározás után pihenhet a kertben vagy a közös társalgóban. Kerékpár kölcsönözhető a helyszínen, és a tulajdonosok szívesen segítik a kirándulások megtervezését.

Kiadó szoba Balaton


A falu éves ismétlődő eseménye a júliusban megrendezett „Forró nyári esték” koncert sorozat, augusztusban pedig a vitorlázás és szörfözés. Öt nagy strand, a Balaton legszebb vidéki háza, a legmodernebb kikötő, a házigazdák vendégszeretete és az itt élő emberek várják a visszatérő és a jövő vendégeket. Autóval, busszal vagy vonattal 98 km-re fekszik Budapesttől, bár a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon elérhető. Kiadó szoba Balaton.

Csajág

A Balaton északi sarkában lévő településről írásbeli dokumentumok már a 12. században jelentkeztek. Római villamaradványokat fedeztek fel a jó infrastruktúrájú község szélén. Feltárták a Juno és Minerva számára épített oltárkőt és Dionüszosz szobortorzóját. Kiadó szoba Balaton.
Manapság kevés bizonyíték van arra, hogy borvidék volt.
Sokak számára népszerű nyaralóhely, mivel jó elhelyezkedésű, és kerékpárral vagy autóval csak néhány kilométerre kell utazni a Balaton partjáig vagy Veszprém városához. De a közelben: Várpalota, Balatonalmádi, Balatonfüred, Siófok és Enying.
Budapesttől 94 km-re fekszik, egy vasúti csomópont, ahol keresztezik a Budapest-Tapolca és a Veszprém-Dombóvár vonalakat.

Balatonfőkajár


A Veszprém megyében található Balatonfőkajár község , ahogy a neve is sugallja, a Balaton fejénél fekszik, 4 km-re a közvetlen parttól. Eredetileg vízparti település volt, de a tatár invázió idején az emberek a völgyben egy nagy mocsárba menekültek. Ezt a mocsárt lecsapolták, hogy kialakítsák a mai község helyét. Az úszás lehetősége mellett sokan szeretnek kirándulni a közelben, a község keleti részén, Somlyóban, ami természetvédelmi terület. A település látnivalói az 1794-ben épült református templom, amelyet késő barokk és korai klasszicista elemek díszítik. A Helytörténeti Múzeum, a sportrepülőtér,
A Feind Borház, amely kiváló minőségű és díjnyertes borairól ismert, amelynek alapját a Balatonfőkajár és a Balatonaliga ültetvényeken szüretelték.
A falu visszakapta a Balaton partját, amely eredetileg hozzá tartozott, amely Balatonakarattyától Balatonaligáig vezet, így saját stranddal is rendelkezik.


90 km-re fekszik Budapesttől, és autóval elérhető az M7-es autópályán.

Kiadó vízparti nyaraló Balaton északi part

Kiadó balatoni nyaraló

Balatoni nyaraló bérlés

Fonyód, Csiszta utca Apartman

Balaton szállás akció