Home - Apartman - Kiadó balatoni nyaralók tulajdonostól
8 fős, apartman, Balaton,
8 fős, apartman, Balaton,

Kiadó balatoni nyaralók tulajdonostól

Ezt megosztom, mert érdekes lehet másoknak is:

Kiadó balatoni nyaralók, házak, vendégházak, kiadó balatoni nyaralók tulajdonostól, nyaralók tulajdonostól

Felsőörs

Kiadó balatoni nyaralók, házak, vendégházak, nyaralók tulajdonostól. A Balatoni Felsőörs egy kis falu, mindössze 1000 lakosú , a Balaton közelében. Az Örs családi palota a közeli Malom-völgy szikláin állt a 12. század eleje óta, és még mindig Mike-nek hívják. Kiadó balatoni nyaralók tulajdonostól. A Forrás-hegy geológiai demonstrációs helyét 2000-ben szintén megnyitották a nagyközönség számára. Megfigyelhetjük a triász sziklarétegek látványos szinteződését egy 500 méter hosszú útvonalon. Fő látnivalója a XIII. Századi római katolikus templom. A román stílusú bazilika háromhajós szerkezetű. A bazilika belső tere és szobrai barokk stílusban készülnek, a szentélyben pedig reneszánsz festmény található. A templom szomszédságában láthatjuk a préposti épületet. Az épület 1748-ban épült, és jelenleg éttermeként funkcionál.

Természetesen a turistáknak is tetszik ez a kis falu, kiadó balatoni nyaralók

mivel a Balatonhoz közel van. Kiadó balatoni nyaralók tulajdonostól. Néhány szálláshoz étkezősarok és / vagy erkély tartozik. A konyhasarokban mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, főzőlap és víz forraló található. Legtöbb egységhez saját, zuhanyzós fürdőszoba és hajszárító tartozik. Az ágyneműt az szállásadó biztosítja. Apartmanházaink azokat is várjuk, akik 3 szinten akarnak pihenni. Legtöbb apartman külön terasszal rendelkezik a földszinten és egy nagy terasszal az emeleten. Legtöbb apartmanhoz saját kerti szék és asztal tartozik. Legtöbb apartman franciaággyal rendelkezik, néhány apartman pótágyazható. Legtöbb egységhez külön fürdőszoba és konyhasarok tartozik. A szobák felszereltsége: ingyenes Wi-Fi, TV, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény. Az udvaron grillezési lehetőség biztosított. A nyaraló több különálló, jól felszerelt apartmannal rendelkezik.
Budapesttől 120 km-re fekszik egy könnyen megközelíthető úton, amely Veszprémről indul. Alsóörs a 73. úton van.

Balatonalmádi balatoni nyaralók

A Balatonalmádi, a Balaton északi partján a legnépszerűbb parti üdülőhely a keleti medence festői részén található. A Vöröshomokkő-tanösvényt, amely a Városháza tértől indul, sok túrázó járja be, az Öreg-park Természetvédelmi Terület szintén népszerű túraútvonal. A Wesselényi-kilátó félórányi sétára fekszik a vasútállomástól, ahonnan jó időben eljuthat Tihanyra. Balatonalmádiban 3 strand található: Wesselényi, Budatava és Káptalanfüred strandjai. 115 km-re fekszik Budapesttől, vonattal megközelíthető a 71. és 72. főúton vagy a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon.

Kiadó balatoni nyaralók tulajdonostól Balatonfűzfő

A Balatonfűzfő a Balaton északkeleti szegletében helyezkedik el, három részből áll: Balatonfűzfő, Fűzfőgyártelep és Csebere-Szalmásitelep. Nemrégiben városi rangot kapott. A selymes, füves strand népszerű. Balatonfűzfő egyik érdekes látnivalója a Máma falu egykori templomának romja, amelyet a 13. században Szent László király tiszteletére építettek. A római korba tett utazás kellemes kikapcsolódást jelenthet a nyaralók számára. A vasútállomásról eredő sárga jel után eljutunk a Romkút mezőre, amely szintén nagyszerű túra. A híres Fűzfői uszoda is található, ahol sok olimpikonunk készült fel a versenyre. Kiadó balatoni nyaralók tulajdonostól.
A közelben futó bobpálya 500 méterre található a várostól. Van egy kalandpark kalandra vágyó fiatalok és családok számára is. Balatonfűzfő 110 km-re fekszik Budapesttől az M7-es autópálya 71. útján és a Veszprémi 72. úton. és vonattal a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca útvonalon.

Kiadó vízparti nyaraló Balaton déli part

Boldi Bácsi háza, Balatonfűzfő