Home - Apartman - Kiadó balatoni nyaraló
Balatoni, szállás, olcsón, magánszemélytől,
Balatoni, szállás, olcsón, magánszemélytől,

Kiadó balatoni nyaraló

Ezt megosztom, mert érdekes lehet másoknak is:

 

Balatonakali

A Balatonakali épült a Balaton északi partján, közvetlenül a parton. Északon a hegyek határolják, amelyek lejtős oldalán a helyiek szőlőt termelnek. A tölgyes erdő csodás fái hűvös árnyékot jelentenek a túrázni vágyók számára. A gondozott strand, a sétány, a kikötő, a horgászási lehetőségek és a vízi sportok révén a szabadidő kellemes lehet. Kiadó balatoni nyaraló. Augusztus első felében a vendégek kulturális nyári programokra számíthatnak: a Balatonakali Nyári Fesztiválra. Az éttermek örömmel fogadják a magyar ízeket, a borászok pedig a régió híres borait. A szálloda Budapesttől 145 km-re, Balatonakaliban található a 71-es főúton, autóval, busszal vagy vonattal elérhető a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon.

Balatonudvari

Balatonudvari a Balaton északi partján, a Tihanyi-félsziget mellett található. A falu egyedi vonzereje a monumentális temető, amelyben 63 szív alakú sírkő található, amelyek nagy része 1800-1850-ből származik. Igaz, hogy hasonló sírkövek találhatók máshol a Balaton-hegyvidéken, de csak ilyen nagy számban ezen a temetőn. Kiadó balatoni nyaraló. A település egy része a kis utcáival megőrizte a régi magyarországi tipikus képet. A kulturális házban található, és a helytörténeti és néprajzi kiállítás, valamint az udvari galéria egész évben látogatható. A szezon megnyitójára a június utolsó hétvégén kerül sor. Ez a fúvós együttes, egy pompomlányok együttese fellép, főzőverseny, koncertek a klasszikus zenével és este a utcai labdával fejezik be a napot. Kiadó balatoni nyaraló. Híres kamaraegyüttes és szólisták a hétvégén a Fövenyes üdülőhely katolikus templomában lépnek fel. A falusiak és vendégeik búcsút mondnak a nyárnak dallal és tánccal a Szent István napi tűz során.
A faluban két strand található, egy hajóállomás és egy kerti mozi Fövenyesenben, és számos hangulatos borház és kocsma várja a nyaralókat a szőlőültetvényekben. A falu Budapesttől 140 km-re található. Autóval és busszal megközelíthető a 71. számú főúton és vonattal a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon.

20 fős apartman Balaton(Új böngésző lapon nyílik)

Kiadó nyaraló Balaton(Új böngésző lapon nyílik)

Balatoni nyaraló bérlés(Új böngésző lapon nyílik)

Fonyód, Csiszta utca Apartman(Új böngésző lapon nyílik)

Balaton szállás akció(Új böngésző lapon nyílik)

Balatoni szállás nagycsaládosoknak

Leave a Reply