Home - Balatoni szállások - Balatonszárszó szállás - Bónay Apartman, Balatonszárszó

Bónay Apartman, Balatonszárszó

Ezt megosztom, mert érdekes lehet másoknak is:

Bónay Apartman, Balatonszárszó

Kedves Vendégeink és Érdeklődők!
Az apartmanunkban idén is szeretettel várjuk a pihenni , kikapcsolódni vágyó családokat! A foglalásokat beérkezési sorrendben jegyezzük elő. Amennyiben idén is a mi apartmanunkat választod pihenőhelynek, kérlek, mielőbb foglalj!
Kínálunk Balatonszárszón, a falu szívében, virágos, családias környezetben egy önálló, külön bejáratú, külön teraszos, tetőtéri, klímás apartmant. A klíma használata ingyenes, plusz térítést nem kérünk érte. Csak egy apartmant adunk ki, SZOBÁT NEM, így kedves vendégeink pihenését, másik vendég, házon belül nem zavarja.Az apartman: 2 szoba összkomfortos, étkező, nagy nappali, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC.
Ingyenes kábel TV és WIFI rendelkezésre áll. Zárt udvarban parkolási, a kertben grillezési lehetőséget, a kisgyermekeknek minijátszóteret biztosítunk. Nálunk nyugodtan pihenhet!
Az apartman ára 4 főig 16ezer/éj + IFA.

Balatonszárszón 2 szabad és 1 gyermekbarát, fizetős strand (a belépő összegét csökkenti a befizetett IFA) található, a parkolók díjmentesek! A házigazdák teljesen elkülönített házrészben laknak és szívesen rendelkezésre állnak. Háziállatot nem tudunk fogadni, Kártyákat, utalványokat nem fogadok el. Foglalás 30 % foglalóval, időpont egyeztetése MINDEN ESETBEN: bonay.laszlone@gmail.com címen, vagy itt https://www.facebook.com/balatoni.apartman az apartman oldalán ÜZENETBEN! Vagy hívd a +36 20 3720230 telefonszámot!

MISUTA VENDÉGHÁZ

Standard emeleti apartman 10, Telcotrend Pihenőház, Balatonszárszó

Standard emeleti apartman 9, Telcotrend Pihenőház, Balatonszárszó

Standard emeleti apartman 8, Telcotrend Pihenőház, Balatonszárszó

Fonyód, Csiszta utca Apartman

Party ház bérlés Balaton

Leave a Reply