Home - Apartman - Balatoni szállások északi part
Balatoni, szállások, északi, part,
Balatoni, szállások, északi, part,

Balatoni szállások északi part

Ezt megosztom, mert érdekes lehet másoknak is:

Balatoni szállások északi part Cserszegtomaj

Cserszegtomaj egy község, a Balaton északnyugati partján, mely festői tájával és számos szabadidős tevékenységével várja a látogatókat. Balatoni szállások északi part. Például a 32 méter magas Margit-kilátó felvonóval lehet megközelíteni, mellette pedig Horváth Jenő által létrehozott arborétum száz fenyőfajtával. Vagy az 52 méteres mély barlang, amely Európában egyedülálló és csak útmutatóval látogatható meg. Érdemes meglátogatni a kastélyszínházat vagy részt venni olyan programokban, mint például a júliusi borfesztivál, a Szabad Művészet Alkotótábor.
Cserszegtomaj felfedezése után Keszthely vagy Hévíz következhet , majdnem összeolvadva vele.

Gyenesdiás

A vendégek Gyenesdiásra elsősorban a Balaton part miatt érkeznek. Balatoni szállások északi part. A parton csónak- és vízijármű-kölcsönző, óriási csúszda, strandröplabda és strandfoci pályák találhatók. Szombaton az animátorok különféle programokkal szórakoztatják a parti látogatókat. Vannak más sportok is, például lovaglás vagy íjászat, lövészet. A sebesség szerelmesei kipróbálhatják az autokrossz pályát is, amely országos versenyeknek is otthont ad.
Látnivalókban sem szegény a falu, ezért érdemes egy pár napot rááldozni. Az egyik vonzereje az 1826-ból származó klasszicista Ilona-kápolna vagy az 1807-es Vitéz-kereszt. Sokan látogatnak ide, mert ez egy nagyszerű kirándulási terület, fejlett turisztikai vonallal.


Vonyarcvashegy

Vonyarcvashegy az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Balaton északi partján. A part homokos strandot és kifinomult kiszolgáló egységeket kínál. A vízi sportok szerelmesei kipróbálhatják a vízisízést, az óriási csúszdákat, a strandröplabdát és a strandfoci. Balatoni szállások északi part. A Szent Mihály dombon lévő félreeső kápolna népszerű hely a pihentető sétákra és a kerékpáros túrákra. Csodálhatjuk a Balaton szépségét kis padokon is. Ha távcsövet hozunk, akkor a hajókat is figyelhetjük. A Vonyarci kápolna szintén megér egy látogatást. Budapesttől 190 km-re fekszik, ez a nyaralófalu. Autóval elérhető az M7-es autópályán a Balatonszentgyörgyig, majd Keszthelyen, de a település busszal vagy vonattal is megközelíthető Budapestről.

Balatoni Szállások

Balatoni szállások déli part

Kiadó balatoni nyaralók tulajdonostól

Balaton kiadó ház 8 fő

Balatoni gyerekbarát apartmanok

Balaton szállás akció