Home - Apartman - Balatoni szállások déli part
Balatoni, szállások, déli, part,
Balatoni, szállások, déli, part,

Balatoni szállások déli part

Ezt megosztom, mert érdekes lehet másoknak is:

Balatonboglár. Balatoni szállások déli part

 

A Balaton déli partján fekszik. Keleten a Balatonlellé-vel és nyugaton Fonyóddal határos. A tó másik oldalán, a lejtős, dombos táj mellett Révfülöp látható. “Ha szeretsz gyermekeket, vigye el őket Balatonboglárra.” Bogláron a kisgyermekek szabadon játszhatnak a sekély, gyorsan felmelegedő vízben és a homokos strandokon, családjukkal együtt pedig csendes, balesetek nélküli pihenés vár rájuk. Balatoni szállások déli part. A Balatonboglár gyümölcsfeldolgozása és borkészítése évszázadok óta világhírű. Számos szolgáltató egység, étterem, vendégház és magánház gondoskodik azokról, akik odamennek. Állandó sport- és kulturális események, sporthorgászat, szörfözés, vitorlázás, túrázás és úszás vonzza a látogatókat. Balatonboglár Budapesttől 145 km-re fekszik, és az M7-es autópályán keresztül elérhető a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon.

Balatonőszöd

Balatonőszöd üdülőhely a Balaton déli partján, közel 2 km-es sávval. A nyolc hektáros szabad strand különösen népszerű a kis- és nagy családok számára. A Falunap, település napjára június harmadik hétvégén kerül sor a településen. Az Amatőr Kettes-Fogathajtó verseny július harmadik szombatján hatodik alkalommal indul. A Mozdulj Balaton rendezvénysorozat részeként a vendégek minden hétvégén várják az aktív programokat a szabad strandon Balatoni szállások déli part
Érdemes ellátogatni a falu 13. századi monumentális temető kápolnájának szentélyébe. Században, a román stílusban és a hajó a XVIII. Századi barokk. Balatonőszöd a Dél-Balatoni Lovasbarát Egyesület székhelye. Budapesttől 130 km-re fekszik, közvetlenül elérhető az M7-es autópályáról.

Fonyód

Fonyód az egyik legszebb város a Balaton déli partján. A 233 méter magas várhegy és a szomszédos 207 méter magas Sipos-hegy szigetként kiemelkedik a környező Nagy-Berek mocsaras vízrétjein. A hegyek vulkáni eredetűek, és a Balaton születése előtt alakultak ki. A Vár-hegyről gyönyörű kilátás nyílik a Tapolcai-medence tanúhegyeire, a Sipos-hegyről pedig a Balaton délnyugati medencéjére. A Dísz téria belvárosban utcai show-k, fúvószenekari események, kézműves és iparművészeti vásárok zajlanak. Balatoni szállások déli part.
A Feng Shui és Villa galériában kiállítások várják a látogatókat, és a régi szerelmi emlékét megőrző kriptavilla ismét meglátogatható. A vasútállomástól 1,5 km-re található a Sipos-hegyen található Postás-kilátó és 4 km-re a Várhegyi Berzsenyi kilátó. A Fő utca délre folytatódik, mint egy sétaút a városon kívül. Nagy-Berek és Csisztapuszta, a híres gyógyüdülőhely 5 km-re található. 11 szabad és gondozott strand van úszásra. Fonyód 155 km-re fekszik Budapesttől az M7-es autópályán, majd a 7. főúton közúttal és vonattal, valamint a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon.

Balatoni Szállások

Balatoni szállás olcsón magánszemélytől

Balatoni gyerekbarát apartmanok

Fonyód, Csiszta utca Apartman

Balaton szállás akció

Balatoni szállások északi part

Fonyódi partilak, Fonyód