Home - Apartman - Balatoni szállás olcsón magánszemélytől
Balatoni, szállás, olcsón, magánszemélytől,
Balatoni, szállás, olcsón, magánszemélytől,

Balatoni szállás olcsón magánszemélytől

Ezt megosztom, mert érdekes lehet másoknak is:

 

Balatoni szállás olcsón magánszemélytől

Balatonberény

Balatonberény községe a Somogy megyében Marcali kistérségében található.
Nyugaton, a szomszédos Zala megyében a rétek és a nád dominál, keleti részén pedig a Balaton partján épült városok veszik körül őket.
Balatonberény a déli part legnyugatibb települése. A turisták fő vonzereje elsősorban a Balaton partja. A Berényi strand az egyik legszebb és legtisztább fürdőhely a parton. Balatoni szállás olcsón magánszemélytől. Ezt mutatja a 2006-ban elnyert kék szalag zászló, amelyet csak a legjobb vízminőségű és a legtisztább környezetű strandok élvezhetnek. A lassan mélyülő, sekély víz miatt a part nagyon kedvelt kisgyermekes családok és azok számára, akik nem tudnak úszni. A fürdőzők biztonságát természetesen egész nap vízi mentő felügyel. A déli parton az egyetlen nudista strand található a környéken. Balatoni szállás olcsón magánszemélytől
177 km-re fekszik Budapesttől az M7-es autópályán, majd a 7. főúton közúton, vonattal és a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon.

Balatongyörök

Balatoni szállás olcsón magánszemélytől

Ez egy kis település a Szigligeti-öböl partján, a Keszthely-hegység lejtőin. Szörf- és vitorlázási tanfolyamokat kínálnak a füves strandon. Vízibicikli kölcsönzés, tenisz, röplabda és futballpályák várják a látogatókat. 

Olcsó balatoni szállások


A Szép-kilátó torony egy hegy a tó partján, a község keleti határán, ahonnan nagyszerű panoráma nyílik nemcsak a Balatonra, hanem a Tapolca-medencére is. A dombon lévő fenyőfáit Festetics Tasziló felesége, Hamilton Mária hercegnő ültette, aljában fakad a Római-forrás. Érdemes ellátogatni a Balatongyörök szőlőben a Bece-hegyen található présházakhoz is, ahol a borászok jó minőségű borait kóstolhatják meg. Balatoni szállás olcsón magánszemélytől.  Híres eseménye júliusban: a Helyi Borok Fesztiválja. Balatoni szállás olcsón magánszemélytől. 200 km-re fekszik Budapesttől, autóval elérhető az M7-es autópályán, majd a 76. és 71. főutakon. Ezen az utcán vonattal és busszal is eljuthatunk.

Balatoni Szállások

Balatoni szállások északi part

Balatoni szállások déli part

Balaton szállás akció

Fonyód, Csiszta utca Apartman

Balatoni gyerekbarát apartmanok