Home - Apartman - Balatoni nyaralás gyerekekkel
Balatoni, nyaralás, gyerekekkel,
Balatoni, nyaralás, gyerekekkel,

Balatoni nyaralás gyerekekkel

Ezt megosztom, mert érdekes lehet másoknak is:

 

Ma már nem kell félnünk attól a kihívástól, hogy nyaralni menjünk a gyerekekkel! A gyermekbarát szállodáknak köszönhetően a kikapcsolódás valódi kikapcsolódást jelenthet az egész család számára.

Mivel a kényelmes családi szobák, a teljes ellátás, a nagyszerű szabadidős lehetőségek, a kalandmedencék és a gyermekek szórakoztatása révén a cél könnyen elérhető: boldog gyermekek, boldog szülők! Összeállítottuk a legjobb tippeket, hogy az Ön vakációja ne csak olcsóbb, hanem élvezetesebbé váljon. Balatoni nyaralás gyerekekkel.

Magyarország vagy külföld?

Az első kérdés az, hogy milyen távolságot akarunk megtenni, hogy az egész család pihenjen nyaralása alatt. Noha a külföldi úti célok leggyakoribb rendeltetési helye a strand, érdemes megfontolni, vajon érdemes-e több órás repülést vagy egy kisgyermekkel való autós utat megtenni. Sok esetben a biztonságos gyermekmedence vagy a felügyelt játszóház csak elegendő már egy kisgyermekek számára. Megtalálhatjuk őket otthon, és emlékezhetünk még a Magyar-tengerre, a Balatonra is, amely évről évre egyre több csodálatos élményt kínál. Balatoni nyaralás gyerekekkel. A Balatoni szállodákban a gyermekbarát szolgáltatásnak köszönhetően nemcsak biztonságosan nyaraltathatjuk palántáinkat, hanem a legjobb kezekben is vannak: az animátorok folyamatos programja a kicsik szinte minden percét kitölti.

Mit kellene magunkkal vinni, ha gyermekkel nyaralunk?


Nagy kérdés lehet, hogy mi legyen a csomagtartóban, az autó csomagtartójában. Az biztos, hogy nincs szükségünk etetőszékre vagy pelenkázóasztalra, mert a legtöbb szállodában ezeket már számunkra biztosítják. Ezenkívül csak az abszolút szükségessé váló ruházatot szabad csomagolnia, mivel a gyerekek idejük nagy részét vízben, a homokozóban vagy a játszóházban töltik. Jó, ha egynél több fürdőruha van, és a fürdőköpeny is hasznos, amelybe szinte bárhová beléphet az étterem melletti szállodában. Kedvencek, mint például az “alvó” és a plüss figura, nyunyóka, ne maradjanak otthon!

Mi teszi a szállodát családbaráttá?


A kisgyermekes családok fel vannak készülve az ilyen szállásokra: a családi szobák a kisgyermekek kényelmét szolgálják, az étterem rendelkezik a megfelelő felszereltséggel és ételek széles választékával a balatoni nyaralás gyerekekkel mindennapi életének befejezéséhez. Természetesen van játszóház, délutáni foglalkozások és animátorok is, így biztos lehet benne, hogy a kicsik nem unatkoznak az nyaralás alatt. Ez azt is jelenti, hogy a felnőttek pihenhetnek: amíg a gyerekek elfoglalják magukat, a szülők pihenhetnek, napozhatnak és úszhatnak.


Mi a különbség a baba- és a gyermekbarát között?

Míg a nagyobb csecsemők szempontjait általában figyelembe veszik egy gyermekbarát szállodában, ezek még a legkisebb csecsemők igényeit is kielégíthetik egy bababarát szállodában. Más szavakkal, a 0 és 3 év közötti porontyokhoz szükséges felszerelés a szálloda helyiségében található. A kicsik elszállásolhatók bababarát szobákban, gyermekek számára biztonságos eszközökkel, hálózati aljzatokkal, kiságyakkal és ágyneműkkel, kérésre vízforralóval, üveg melegítővel, babafürdővel, WC-szűkítővel.

Mit eszik a gyermek?


Félsz, hogy a gyermek nem fog enni? Ne tedd! Az apartmanházakban és különösen az szállodákban mindig van olyan étel, amelyet a kicsik szeretnek enni. Az ajánlatoknak köszönhetően a gyermekeknek mindennap a reggel és délutánonként finomságokat szolgálnak fel: gyümölcsöt, hot dogot, pizzát, lángost vagy süteményt. Természetesen sem a fagylaltot, sem a palacsintát nem lehet eltávolítani a menüből. Ezen túlmenően az étterem munkatársai segítséget nyújthatnak a bébiétel vagy a cumisüveg felmelegítéséhez. És ha gyermeke speciális étrendben van ( allergiás, intolerancia, vegetáriánus), akkor előzetesen beszélnie kell a személyzettel, ők megoldják a problémát.

Főoldal

Balatoni nyaralás olcsón

Balatoni bababarát szállás

Boglári Vendégház, Part apartman

Balaton szállás akció

Fonyód, Csiszta utca Apartman