Home - Apartman - Balaton olcsó apartman, ház, üdülő kiadó északi part

Balaton olcsó apartman, ház, üdülő kiadó északi part

Ezt megosztom, mert érdekes lehet másoknak is:

A Révfülöp a Balaton északi partjának közepén, Badacsonytól 10 km-re keletre és Tihanytól 25 km-re nyugatra található a 71. út mentén. A Révfülöpnek 7 km hosszú tóparti szakasza, számos strandja, kikötője és mólója van. Révfülöp az egyik legnépszerűbb legrégebbi fürdőhely a Balatonon, mivel egyrészt a FÜLÖPI hegy északról bezárja, megóvja az uralkodó északi szelektől, így éghajlata melegebb, mint a környéke. Balaton olcsó apartman, ház, üdülő kiadó északi part. A FÜLÖP hegyi kilátásból csodálatos panoráma nyílik a Tihanyi-félszigetre, a Badacsony-hegyre, az egyedi KÁLI- és Tapolca-medencékre.

Az autók beltéri parkolást biztosíthatnak egy gyönyörűen parkosított udvaron. Van egy homokozó gyermekek számára. Az udvaron grillezés és főzés lehetséges, kék színű ülőpadokkal, 15 fős berendezéssel együtt.
A horgász vendégeinkre gondolva az udvar hátsó részében haltisztító helyet állítottunk fel.
A városközponttól néhány percre található apartmanjaink ideális lehetőséget kínálnak kisgyermekes családok és nagyobb baráti társaságok számára. Az apartmanok együtt bérelhetők. Ingyenes WIFI áll rendelkezésre az apartmanokban.

Információ, foglalási feltételek:

Révfülöp (a Balaton északi partja) elhelyezkedése:
A Révfülöp a Balaton északi partjának közepén, Badacsonytól 10 km-re keletre és Tihanytól 25 km-re nyugatra található a 71. út mentén. A Révfülöpnek 7 km hosszú tóparti szakasza, számos strandja, kikötője és mólója van. Balaton olcsó apartman, ház, üdülő kiadó északi part. A Révfülöp az egyik legnépszerűbb legrégebbi fürdőhely a Balatonon, mivel egyrészt a FÜLÖPI hegy északról bezárja, megóvja az uralkodó északi szelektől, így éghajlata melegebb, mint a környéke. A FÜLÖP hegyi kilátásból csodálatos panoráma nyílik a Tihanyi-félszigetre, a Badacsony-hegyre, az egyedi KÁLI és Tapolca-medencékre.

Leave a Reply