8 fős, apartman, Balaton,
8 fős, apartman, Balaton,

8 fős apartman Balaton

Ezt megosztom, mert érdekes lehet másoknak is:

Balatonszárszó

8 fős apartman Balaton

 

Balatonszárszó egy üdülőfalu a Somogy kerületben, a Balaton déli partján. A település rendszeres éves rendezvényei: május 1., a szezon megnyitása június elején, a “Szárszói Kulturális Napok” július 27-én, augusztus 20-a előtt. A Szárszói református templom szintén méltó hely a nyári zenés estjeihez. Balatonszárszó három jól felszerelt, füves partokkal rendelkező ingyenes stranddal rendelkezik. A Balatonszárszó név József Attila tragikus halálával kapcsolódik össze. A költő szárszói utolsó rezidenciája jelenleg emlékmúzeumként szolgál. A szobrász Ortutay Tamás emlékműve őrzi a költő-óriás emlékét is.
Budapesttől 130 km-re található az M7-es autópályán, majd a 7. főúton közúton, vonattal és a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon. 8 fős apartman Balaton. A nyaraló több különálló, jól felszerelt apartmannal rendelkezik. Legtöbb egységhez mikrohullámú sütővel felszerelt konyha, síkképernyős TV és saját, káddal vagy zuhanyzóval ellátott fürdőszoba tartozik. Néhány szálláshoz terasz és / vagy erkély tartozik, ahonnan a kertre nyílik kilátás. A gyermekek számára játékok is elérhetők. Ez a kertre néző apartman kültéri ülősarokkal, ülősarokkal, síkképernyős műholdas TV-vel, valamint mikrohullámú sütővel és hűtőszekrénnyel felszerelt konyhával rendelkezik. 

Balatonszemes

Balatonszemes üdülőhely a Balaton déli partjának közepén, egy enyhén lejtős dombon fekszik. Az újonnan épített élményfürdő a község legfontosabb büszkesége. Van egy gyermek- és felnőttmedence mozaikokkal.
Műemlékekben és nevezetességekben gazdag település. A volt Hunyadi-kastélyt a 18. században építették és ma már általános iskola. A kétszintes magtár közvetlenül a szomszédban található. A régi török ​​határváron, a Bagolyvár utcán található egy romantikus épület, 1900-tól, torony, csigalépcső és várárokkal. Ezért ragadt rá a Bagolyvár név.. A Latinovits Zoltán emlékkiállítás fotóival és dokumentumokkal mutatja be a magyar színészkirály életét. A település különleges programja a Szemes Napok rendezvénysorozat. A nyári hónapokban a Latinovits Művelődési Házban művészeti kiállításokra kerül sor. 135 km-re fekszik Budapesttől a Balatonszemesben, az M7-es autópályán, majd a 7. főúton közúton és vonattal, valamint a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon.

Balatonlelle

A Balatonlelle a Balaton déli partján található. A település gyógyfürdője gyermekeket és felnőtteket egy kalandmedencével várja , amely fűtött medencéi miatt hidegebb időben is alkalmas úszásra. Az ingyenes strand hossza 2 km, és még egy hatalmas csúszda is szórakoztatja a látogatókat. Körülbelül 4800 lakosú üdülőhely. Van itt egy egyedülálló vörös emelt templom, amelynek belső tere és rendkívül látványos ólomüveg ablakai látványosak. A legszebb rész a Szent István tér és a sétálóutca. A Szövetség utcában a látogatók megtekinthetik a régi népművészeti kovácsműhelyt. Nyáron a kulturális központ szórakoztató koncerteket szerveznek a Szalay kastély szabadtéri parkolójában. Balatonlelle 140 km-re fekszik Budapesttől az M7-es autópályán, majd a 7. főúton közúton, vonattal és a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon.

Andrea Villa, Hévíz – Emeleti apartman kettő hálószobás 2 +2 fős

Andrea Villa, Hévíz -Földszinti apartman egy hálószobás 2 fős