Home - Apartman - 20 fős apartman Balaton
20 fős apartman Balaton
20 fős apartman Balaton

20 fős apartman Balaton

Ezt megosztom, mert érdekes lehet másoknak is:

 

Balatonakali

20 fős apartman Balaton

A Balatonakali épült a Balaton északi partján, közvetlenül a vízen. Északon a hegyek határolják, amelyek lejtős oldalán a helyiek szőlőt termelnek. A tölgyes erdő legfontosabb elemei hűvös árnyékot jelentenek a túrázni vágyók számára. A gondozott strand, a sétány, a kikötő, a horgászási lehetőségek és a vízi sportok révén a szabadidő kellemes lehet. Augusztus első felében a vendégek kulturális nyári programokra számíthatnak: a Balatonakali Nyári Fesztiválra. Az éttermek örömmel fogadják a magyar ízeket, a borászok pedig a régió híres borait. 20 fős apartman Balaton. Budapesttől 145 km-re, Balatonakaliban található a 71-es főúton, autóval, busszal vagy vonattal elérhető a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon.

Balatonudvari

Balatonudvari a Balaton északi partján, a Tihanyi-félsziget mellett található. A falu egyedi vonzereje a monumentális temető, amelyben 63 szív alakú sírkő található, amelyek nagy része 1800-1850-ből származik. Igaz, hogy hasonló sírkövek találhatók máshol a Balaton-hegyvidéken, de csak ilyen nagy számban ezen a temetőn. A település egy része a kis utcáival megőrizte a régi magyarországi tipikus képet. A kulturális házban található, és a helytörténeti és néprajzi kiállítás, valamint az udvari galéria egész évben látogatható. A szezon megnyitójára a június utolsó hétvégén kerül sor. 20 fős apartman Balaton. Ez a fúvós együttes, egy mazsorett-csoport együttese fellép, főzőverseny, koncertek a klasszikus zenével és este a utcai labdával fejezik be a napot. Híres kamaraegyüttes és szólisták a hétvégén a Fövenyes üdülőtelep katolikus templomában lépnek fel. A falusiak és vendégeik búcsút mondanak a nyárnak dallal és tánccal a Szent István napi tűz során.

20 fős apartman Balaton

 


A faluban két strand található, egy hajóállomás és egy kerti mozi Fövenyesen, és számos hangulatos borház és kocsma várja a nyaralókat a szőlőültetvényekben. A falu Budapesttől 140 km-re található. Autóval és busszal megközelíthető a 71. számú főúton és vonattal a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon.

Kiadó balatoni nyaraló

8 fős apartman Balaton

Andrea Villa, Hévíz – Emeleti apartman kettő hálószobás 2 +2 fő

Andrea Villa, Hévíz -Földszinti apartman egy hálószobás 2 fős

Olcsó balatoni szállások

 

Leave a Reply